21 octombrie 2013

Pronosticuri Champions League

  • Steaua - FC Basel: Pronostic: marcheaza ambele echipe
Probabil cel mai important meci pentru Steaua din grupele Uefa Champions League va avea loc marti de la ora 21:45 pe teren propriu in fata lui FC Basel. Steaua este cea mai slaba echipa din Liga Campionilor la ora actuala, referindu-ne strict la cifre, cu 0 puncte si un golaverage de 0-7. Basel in schimb se lauda cu succesul inregistrat in prima etapa a grupelor, scor 1-2 pe Stamford Bridge contra lui Chelsea.

  • Schalke - Chelsea: Pronostic: Victorie Chelsea
Meciul dintre Schalke si Chelsea nu mai prezinta un interes foarte mare pentru stelisti la ora actuala, avand in vedere ca formatia din Ghencea se va lupta cu Basel pentru locul trei de acum incolo mai mult ca sigur. Revenind la partida din Germania, Schalke vine la acest joc din postura de lider in Grupa E, pe cand Chelsea nu-si mai permite pasi gresiti pentru a evita din nou un esec in aceasta faza a competitiei, cum s-a intamplat in stagiunea precedenta.
Bodosport.ro

  • Arsenal - Dortmund: Pronostic: Victorie Arsenal
Arsenal si Borussia Dortmund vor oferi derby-ul Grupei F din Uefa Champions League, marti seara de la ora 21:45. Daca Arsenal are punctaj maxim dupa primele doua etape, Dortmund se vede nevoita sa scoata un rezultat bun la Londra deoarece a pierdut deja un meci important si grupa nu este deloc usoara. Cele doua tabere au cele mai puternice ofensive din Grupa F, fiecare cu cate patru reusite.

  • AC Milan - Barcelona: Pronostic: Ambele marcheaza
Cel mai tare meci de marti seara in Uefa Champions League vine din Grupa H, acolo unde AC Milan o va gazdui pe Barcelona in duelul primelor doua clasate si totodata duelul echipelor neinvinsa pana acum dupa doua runde. Milanezii au patru puncte si un golaverage de 3-1, pe cand Barcelona conduce grupa cu sase puncte din tot atatea posibile, dar si un golaverage perfect de 5-0.

  • Austria Viena - Atletico Madrid: Pronostic: Victorie A.Madrid
Liderul din Grupa G a Ligii Campionilor, Atletico Madrid, se va deplasa pe terenul Austriei Viena marti de la ora 21:45 pentru cea de-a treia etapa din grupele Uefa Champions League. Atletico are prima sansa la toate agentiile, avand cele mai bune cifre din aceasta grupa, in timp ce austriecii se lauda cu remiza scoasa etapa trecuta pe terenul lui Zenit, ocupand la ora actuala locul trei ce duce in 16-imile de finala ale Europa League.

Bodosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu